Side effects medicine canadian pharmacies tablets online. Full details of the medication: composition, manufacturer, purpose, use, contraindications, located on the rxmed.org }^'] dapoxetine online helps to find on one page all the information about your medicine : the name of the analogues, method of production, of prices. Large volumes of purchases lead to lower wholesale and retail prices. Get the best rates in 2016 with canadian pharmacy [()] buy cialis soft Delivery of the drug to your home or address specified by the buyer, the ability to compare prices.
Belép
     
Orfűi Tájház Kemencés Udvara Nyomtatás E-mail
Megoszt

Kincses Baranya Gyöngyszeme a Kemencés Udvar

A magyarság kemencetípusainak, edényeinek, eszközeinek és azok használható másolatainak gyűjteménye, ami itt bemutatásra kerül. Az elmúlt években érezhetően nőtt az érdeklődés a hagyományos paraszti élet emlékei iránt. Népszerű a falusi turizmus is. ... A szabadba épített kemencék, ellentétben szobai társaiktól nem mint fűtő, hanem mint főző-sütőkemence funkcionálnak. A kemencében való ételkészítés kultúránk elhanyagolt ága, a vendéglátás csak kiragadott ételeket kínál, a választék bővítésének igénye nélkül. ...

Felépült egy hagyományos módon, faszöggel épült pajta, mely most a közösségi teret biztosítja annak a munkának, amivel a hagyományok megőrzését, megújítását és átörökítését szolgáljuk, valamint helyet ad azoknak a rendezvényeknek, melyek a vendéglátást szolgálják. Megépült egy olyan pici kis mag, mely gyökere lehet annak a néprajzi bemutatóhelynek, ami a helyi hagyományok bemutatásával alakít ki egy olyan képet, mellyel megmutathatjuk azt az arculatot, mely csak ránk jellemző, és Európában egyedülálló.

 

Az Orfüi Tájház Kemencés Udvarában a 2009-as programjaink a következőek:

Április 4-5-én - Medvehagyma nap

Június 20. - Birkanap

Július 4-5. - Kemencés Napok

Augusztus 8. - Országos Boszorkánytalálkozó

Szeptember 5-6. - Kemencés Körút Orfűn

Forrás és további információ: http://www.orfumuskatli.hu/

 

Könyvajánló

imageKönyvek kemenceépítésről, kenyérsütésről, pizzakemencékről. Tovább..