Side effects medicine canadian pharmacies tablets online. Full details of the medication: composition, manufacturer, purpose, use, contraindications, located on the rxmed.org }^'] dapoxetine online helps to find on one page all the information about your medicine : the name of the analogues, method of production, of prices. Large volumes of purchases lead to lower wholesale and retail prices. Get the best rates in 2016 with canadian pharmacy [()] buy cialis soft Delivery of the drug to your home or address specified by the buyer, the ability to compare prices.
Belép
     
Cikkajánló
Kürtőskalács sütés Nyomtatás E-mail
Share

Avagy hogyan lehet grillen kürtőskalácsot sütni.

Tu-Ja cikkét azért tettem fel, mert nagyon ötletes, és pár kemence már rendelkezik a sütőtér előtti grill funkcióval is. Sok sikert az utánépítéshez! [Robrt] 

Egyszerre 4 db kalácsot tudunk sütni egy átlag öntöttvas grillsütőn. Esztergáltam 2db sütőfát diófából és 2db-ot cseresznyéből. A dió sokkal jobb, mert a cseresznye tudvalevő, hogy spirálisan megreped. Ez egy ilyen fa. A két vége természetesen nem azonos átmérőjű, hogy a sütés végén a kalácsot le tudjuk csúsztatni a sütőfáról. A grillsütőre popszegecseltem 4 db alumínium támasztékot, a hátsó lemezen pedig fúrtam pár furatot amibe a sütőfa fém vége illeszkedik.

Bővebben...
 
Kedvcsináló kemenceépítéshez Nyomtatás E-mail
Share

Sok szeretettel köszöntök mindenkit, aki a búbos kemence, vagy általában csak a kemence után érdeklődik és megfogta ennek a varázsa. Szeretnék ezzel a kis cikkel kedvet csinálni a kemenceépítéshez és a sütéshez, főzéshez!

Bővebben...
 
Hőmérséklet mérés kemencében Nyomtatás E-mail
Share

Nagymamáink korában, mikor még nem volt szokás és mód kemencébe hőmérséklet mérőt beépíteni, hagyományos módszerekkel ellenőrizték a sütőtér megfelelő hőmérsékletét. Nagy szerepe volt a megfelelő tapasztalatnak, hiszen a legtöbb alkalommal ellenőrzésre sem volt szükség, mivel az évek során megismeték, megtapasztalták a saját kemence működését. Ehhez sok idő, odaégetett ételek, idegeskedés kellett, melyet könnyen elkerülhetünk. Minden kemence más és más. Nincs két egyforma épített kemence sem, ezért a saját kemencét jól kell ismernünk, hogy megfellően sült, ízletes ételeket készíthessünk benne.

Bővebben...
 
Hogyan gyújtsunk be, és hogyan fűtsünk a kemencében Nyomtatás E-mail
Share

Sokan el sem tudják képzelni, hogyan is kell a kezdeti lépéseket megtenni a sikerhez, azaz tüzet „fakasztani”, illetve felfűteni a kemencét. Hogy megkönnyítsem az indulás útját, az alábbiakban bemutatom ezt a nem túl bonyolult műveletsort, melyet minden alkalommal elvégzek. A művelet főleg azon kezdő kemenceépítők számára lehet hasznos, akik még nem készültek el kemencéjükkel, vagy még nem voltak tűzközelben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Könyvajánló

imageKönyvek kemenceépítésről, kenyérsütésről, pizzakemencékről. Tovább..