Side effects medicine canadian pharmacies tablets online. Full details of the medication: composition, manufacturer, purpose, use, contraindications, located on the rxmed.org }^'] dapoxetine online helps to find on one page all the information about your medicine : the name of the analogues, method of production, of prices. Large volumes of purchases lead to lower wholesale and retail prices. Get the best rates in 2016 with canadian pharmacy [()] buy cialis soft Delivery of the drug to your home or address specified by the buyer, the ability to compare prices.
Belép
     
Cikkajánló
Szádalmási kemencés napok Nyomtatás E-mail
Share

"Egyre nagyobb izgalommal vártam november 13-át, hogy induljunk már kemencézni Szlovákiába. Mint egy gyerek, csak nekem nem volt kit megkérdeznem, hányat kell még aludni, úgyis csak én válaszolhattam volna magamnak. Péntek 13- a babonások szerint nem megnyugtató dátum, vannak olyanok, akik útra sem kelnek e napon. 10 órakor sikerült felnyergelni, irány-darány, cél észak!

Bővebben...
 
Egy hihetetlen történet a fórumról Nyomtatás E-mail
Share

Egy hihetetlen történetet fogok nektek elmesélni, mely talán csak a mai világban szokatlan és példaértékű. Értékekről, baráti összefogásról, kitartásról és mély emberi kapcsolatokról lesz szó, melyek ebben a médiával tűzdelt, online irányba fejlődő világban egyre nagyobb szavaknak tűnnek. Hosszú várakozás után ültem le, hogy összefoglaljam ennek a nem mindennapi baráti összefogásnak a történetét, mely itt történt, velünk történt a kemencebence.hu fórumán.

Bővebben...
 
Pizzasütés olasz módra Nyomtatás E-mail
Share

Talán jobban szeretünk kemencében pizzát sütni akkor, amikor az idő melegebb, süt a nap. Nem véletlen, én is így vagyok vele. Bár ha igazán akarok valamit, akkor felőlem még az eső is zuhoghat. De térjünk vissza a jó időre! Nemrég találtam meg egy videót, melyet nyáron rögzítettem, és most megosztom veletek.

Bővebben...
 
DacaGaby búbos kemencéje Nyomtatás E-mail
Share

Számomra egy búbos kemence látványa a régi idők emlékét, a kelt tészta illatát, meleget, békességet elevenít fel. Gyerekkoromban szüleim alsóépületében lévő búbos kemencében nagymamám sokszor sütött fonott kalácsot, kürtős kalácsot, pogácsát, édesapám pedig héjában sült krumplit, sütőtököt és nem utolsósorban dézsás savanyú káposztán füstölt oldalast, kolbászt. Azok az ízek nem hasonlíthatók semelyik modern sütőben készült ételéhez!

Bővebben...
 
Kemencés karácsonyi mézeskalács Nyomtatás E-mail
Share

Talán mindenkiben él még egy kicsit a gyermek. Amennyiben így van -és remélem minél többen gondolják ezt- akkor tartsatok velem és családommal!

Talán nem túl szentimentális amit mondok, de mi minden évben nagyon készülünk a karácsonyra. Különböző díszeket készítünk, korábban gyertya- és gipszfigurákat öntöttünk. Aztán egyszercsak szeretett feleségemnek eszébe jutott, hogy sütne mézeskalács figurákat és díszítve majd azokat adjuk a családban mindenkinek ajándékba.

Bővebben...
 
Feketetói vásár Nyomtatás E-mail
Share

Hajnal négy óra. Barátaink megérkeznek értünk, és rövid kávézás után indulunk. Párommal a Toyota Hiace hátsó ülésére telepedünk, hogy majd útközben jót alszunk. Na, ez csak terv marad... Mint a gyerekek, izgatottan várjuk, hogy megpillantsuk a vásárt. Erre még egy pár órát várni kell. Én a Shrek-ből átveszem szamár szerepét, és rövid időközönként csak ennyit kérdezek érdeklődőn: Ott vagyunk már?

Bővebben...
 
Túl a százon Nyomtatás E-mail
Share

Túl a százon. Miért ez a cím? A végén kiderül. Az is lehet, hogy a címadásban már befolyásol az a pohár Chardonnay amit éppen kortyolgatok... na de rátérek a lényegre.

Szóval egy vasárnapi napon nyakamba vettem a világot és hosszú útnak indultam. Kamerámmal felszerelve meglátogattam a Kelet-Nyugat Nemzetközi Kiállítás és Vásárt Nyíregyházán mintegy 7 km-re otthonomtól. 

Bővebben...
 
Kolesz kemenceépítése Nyomtatás E-mail
Share

Egy újabb kemence épült fel Hajdú Bihar megyében. Méltán büszke tulajdonosa Kolesz önzetlenül osztja meg velünk a kemence építésének mozzanatait, a megrajzolt tervet, valamint a felhasznált anyagok listáját. A kemence Varpix mintája alapján készült, és Kolesz a lelkeme kötötte, hogy a nevében el ne felejtesem a sok ötletet és tanácsot megköszönni. Tehát ezúton is ezer köszönet érte.

És hogy milyen finom ételeket lehet ebben a nagyszerű kemencében sütni ... azt csak a kemence gazdája tudná megmondani... Addig is álljanak itt a puszta tények:   

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Könyvajánló

imageKönyvek kemenceépítésről, kenyérsütésről, pizzakemencékről. Tovább..