Side effects medicine canadian pharmacies tablets online. Full details of the medication: composition, manufacturer, purpose, use, contraindications, located on the rxmed.org }^'] dapoxetine online helps to find on one page all the information about your medicine : the name of the analogues, method of production, of prices. Large volumes of purchases lead to lower wholesale and retail prices. Get the best rates in 2016 with canadian pharmacy [()] buy cialis soft Delivery of the drug to your home or address specified by the buyer, the ability to compare prices.
Belép
     
Kultúra
Orfűi Tájház Kemencés Udvara Nyomtatás E-mail
Share

Kincses Baranya Gyöngyszeme a Kemencés Udvar

A magyarság kemencetípusainak, edényeinek, eszközeinek és azok használható másolatainak gyűjteménye, ami itt bemutatásra kerül. Az elmúlt években érezhetően nőtt az érdeklődés a hagyományos paraszti élet emlékei iránt. Népszerű a falusi turizmus is. ... A szabadba épített kemencék, ellentétben szobai társaiktól nem mint fűtő, hanem mint főző-sütőkemence funkcionálnak. A kemencében való ételkészítés kultúránk elhanyagolt ága, a vendéglátás csak kiragadott ételeket kínál, a választék bővítésének igénye nélkül. ...

Bővebben...
 
Nagyszakácsi Nyomtatás E-mail
Share

Somogy 1948-ból származó címerlevelében látható szőlőfürt arra is utal, hogy e vidék minden nemes ital és étel hazája. E megye, az erdőségek, a vadak, a víziszárnyasok, a halak és a gombák otthona, s azzal a ranggal büszkélkedhet, hogy a középkor uralkodóitól szakácsok kaptak földeket a mai Nagyszakácsiban és környékén. Ugye milyen apró dolgokon múlhat egy település sorsa? Híres királyaink hálásak voltak ínyesmestereik - ízes falatokban, testet öltő - fáradozásaikért.

Bővebben...
 
Sóstói Múzeumfalu Nyomtatás E-mail
Share

Ha még nem jártak Északkelet-Magyarország ˝fővárosában˝, Nyíregyházán, annak csodálatos fürdő- és üdülőhelyén, Sóstófürdőn, nem is tudják, hogy Magyarország e tája mennyi kellemes meglepetést tartogat Önöknek! Ha már itt vannak, ki ne hagyják hazánk legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeumának, a Sóstói Múzeumfalunak a megtekintését! Múzeumunk nem ˝papucsos múzeum˝: itt a gyerekek labdázhatnak, fogócskázhatnak, megehetik a magukkal hozott elemózsiát (még szalonnát is süthetnek!), s ha a múzeumon kívül a közeli Állatparkot és a fürdőt is felkeresik, egész napos programot és látnivalót biztosít Önöknek Sóstó!

Bővebben...
 


Könyvajánló

imageKönyvek kemenceépítésről, kenyérsütésről, pizzakemencékről. Tovább..