Side effects medicine canadian pharmacies tablets online. Full details of the medication: composition, manufacturer, purpose, use, contraindications, located on the rxmed.org }^'] dapoxetine online helps to find on one page all the information about your medicine : the name of the analogues, method of production, of prices. Large volumes of purchases lead to lower wholesale and retail prices. Get the best rates in 2016 with canadian pharmacy [()] buy cialis soft Delivery of the drug to your home or address specified by the buyer, the ability to compare prices.
Belép
     
Receptek

"ZSEBES" PITA (gyros pitában)

Hozzávalók: •350 ml meleg víz
•1 evőkanál méz
•1 cs szárított élesztő (8-12 gr)
•60 dkg liszt (lehet teljes kiőrlésű is)
•2 teáskanál só

Előkészítési idő: 30 perc
Sütési idő: 5 perc
Előkészületek: Ezt a tésztát keleszteni nem kell, így jó előre gyújtsunk be kemencénkbe!
Minimum 200 fokos legyen a sütési hőmérséklet, pár perc alatt elkészül!!!
Én csirkemell filét szoktam hozzá sütni, melyet apró kockákra vágok, pici olajjal és görög fűszerkeverékkel összegyúrom és minimum 2 órára hűtőbe teszem (pácolom).
Ami otthon található, bármilyen zöldségekből készíthetünk köretet. ( káposzta, uborka, paradicsom, paprika, savanyúság, saláta stb.)

Az étel elkészítése: A meleg vizet, mézet és az élesztőt összekeverjük, futtatni nem kell.
Hozzáadjuk a 60 dkg lisztet, szép sima tésztát gyúrunk belőle, ami se kemény, se lágy ne legyen.
Keleszteni nem kell, ezért mindjárt 8-10 gombócot készítünk belőle.
Kis pitaformákat (mint a palacsinta) nyújtunk belőle, kb. fél cm vastagot.
Belisztezett deszkára tesszük, konyharuhával letakarjuk, és 30 percig pihentetjük.
A lisztezés fontos, ettől lesz zsebes!
a felfűtött kemencébe tiszta tepsit(ket) teszünk, így az is felmelegszik, ezáltal a kelt tészta közepe sütéskor szépen szétválik (zsebes lesz).
A tepsire a tésztákat fejjel lefelé tegyük (ami felül volt kelesztéskor, az kerüljön a sütőlemezre).
Kelesztés után ne gyúrjuk, nyomkodjuk. Lehetőség szerint egy lapáttal alányúlva tegyük át az előmelegített tepsire!
Ebbe rakjuk hármasával, négyesével, és figyeljük. Percek alatt gömbölyűvé fújódik fel, és ezután már csak 2-5 percig sütjük tovább. Nem szabad kiszárítani!
Csalóka lehet, hogy a színe fehér marad, vigyázzunk rá, mert ha barnul akkor kemény lesz és nem tudjuk megtölteni, mert széttörik!
A kész tészták egyik csücskét levágjuk (megskalpoljuk).
A nyíláson rétegezve, ízlés szerint fűszeres húst, zöldségeket és joghurtos saláta öntetet halmozunk, még tele nem lesz.

  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Könyvajánló

imageKönyvek kemenceépítésről, kenyérsütésről, pizzakemencékről. Tovább..